Smart Videoovervågning

Smart Videoovervågning

Tænk hvis dit overvågningskamera ikke bare kunne filme tyvene i aktion, men potentielt også stoppe dem. Det er lige præcis, hvad smart videoovervågning kan. Når din alarm går, så sender dine videokameraer live til vores Kontrolcentral, hvor der 24/7 sidder professionelle operatører. Vores operatører kan anråbe tyvene via opsatte højtalere, samtidig med at de tilkalder nærmeste patruljevagt.

Har du problemer med hærværk, graffiti eller indbrud?

Hos virksomheder og kommuner, der har problemer med hærværk, graffiti eller indbrud, kan smart videoovervågning være en økonomisk og effektiv løsning. Især hvis I har mange forskellige lokationer. Gennem overvågningskameraer og opsatte højtalere kan vores operatører holde øje med din virksomhed og anråbe ubudne gæster, før evt. hærværk eller indbrud finder sted.

Vil du vide mere om videoovervågning?

Kontakt os på +45 7027 0727

Securitas Totalløsning

Det skal være nemt at føle sig tryg og sikker. Hos Securitas kan du samle alle dine sikkerhedsløsninger ét sted og få dem til en fast månedlige pris. Så undgår du uventede udgifter og store startomkostninger. I stedet får du en gennemsigtig sikkerhedsløsning og ét kontaktpunkt, så du altid kan få hjælp, når du ringer.

Hvad kan Securitas’ smarte videoovervågning hjælpe med?

Områdesikring: Med vores smarte videoovervågning holder vi øje med din virksomhed gennem overvågningskameraer 24/7. Kameraerne holder øje med mistænkelig adfærd på jeres område.  

Videotilsyn: Vores vagter kan så ofte, som du ønsker det, gennemgå din virksomhed via kameraerne. Det giver dig tryghed og er et økonomisk alternativ til fysiske vagtrunderinger. 

Videoledsagelse: Vi kontrollerer adgangsvejene, inden dine medarbejdere forlader arbejdspladsen, og følger dem hele vejen ud. 

Ind-/udlukning: Vi kan hjælpe med at lukke leverandører og medarbejdere ind og ud, og via videokameraer verificere at der ikke slipper andre med. 

Sikkerhedstryk: Hvis medarbejderne er utrygge, forbinder de med et tryk på knappen jeres videokameraer med vores Kontrolcentral. Læs mere her.

Midlertidig overvågning: Vi leverer midlertidig kameraovervågning til fx byggepladser og kortere projekter. Både mobile og fastmonterede løsninger.

Temperaturovervågning

Vores termiske kameraer kan detektere varme og slå alarm, hvis de fx opfanger hurtige temperaturstigninger. De kan hjælpe med at opfange de første tegn på en brand i miljøer, hvor røgdetektorer ikke virker, fx udendørs.  

 

Du får det hele hos Securitas

Securitas er din samlede sikkerhedsleverandør. Vi begrænser os ikke kun til videoovervågning, men skaber sammenhængende sikkerhedsløsninger på tværs af teknologi og vagter. Vi rådgiver vores kunder og hjælper dem med at finde den sikreste og mest økonomiske løsning for deres virksomhed. Er du interesseret i en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så kontakte os her. Du kan også læse mere om vores andre løsninger.