Skip to main content

Grøn videoovervågning

Ønsker du en videoovervågningsløsning, der ikke bare er sikker og fleksibel, men også bæredygtig? Så har vi udviklet et overvågningsset-up, der er drevet af sol- og vindenergi. Løsningen er velegnet til fx byggepladser og andre opgaver, hvor der ikke i forvejen er en strømkilde til at drive en overvågningsløsning tilgængelig.

Skal vi sikre din virksomhed?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Ring til os

Smart videoovervågning på grøn energi

Vores bæredygtige videoovervågning kan forbindes med vores Kontrolcentral, så du får en smart videoovervågningsløsning. Det fungerer på den måde, at kameraerne aktiverer en alarm, hvis de opfanger aktivitet på bestemte tidspunkter eller i bestemte zoner. Så kan vores operatører på Kontrolcentralen følge med i et live feed og evt. anråbe ubudne gæster, samtidig med at de sender den nærmeste patruljevagt. Du kan læse mere om vores smarte videoovervågning her. 

Hvad er grøn videoovervågning?

Lyt med og bliv klog på, hvad grøn videoovervågning er. Vores tekniske sikkerhedsekspert, Danny Egedahl Nordentoft, fortæller om grøn videoovervågning, og hvilke fordele der er.

En del af en større sikkerhedsløsning

Vores bæredygtige overvågning kan være en del af et større sikkerhedsset-up, som vi designer ud fra dine behov. Den kan inkludere alt fra tyverialarmer og sikkerhedsteknologi til patruljevagter eller fastvagter. Det finder vi ud af i fællesskab. Du kan læse mere om løsningerne her eller Så kontakte os her. Du kan også læse mere om vores andre løsninger.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede