Skip to main content

Videoovervågning på solceller

Ønsker du en mindre klimabelastende videoovervågningsløsning, der er sikker og fleksibel? Så har vi udviklet et overvågningsset-up, der er drevet af sol- og vindenergi. Løsningen er velegnet til fx byggepladser og andre opgaver, hvor der ikke i forvejen er en strømkilde til at drive en overvågningsløsning tilgængelig.

Hvorfor vælge Securitas?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os

Kameraovervågning på solcelleenergi

Vores videoovervågning på solceller kan forbindes med vores Kontrolcentral, så du får en smart videoovervågningsløsning. Det fungerer på den måde, at kameraerne aktiverer en alarm, hvis de opfanger aktivitet på bestemte tidspunkter eller i bestemte zoner. Så kan vores operatører på Kontrolcentralen følge med i et live feed og evt. anråbe ubudne gæster, samtidig med at de sender den nærmeste patruljevagt. Du kan læse mere om vores smarte videoovervågning her. 

Hvordan fungerer videoovervågning på solceller?

Lyt med og bliv klog på, hvad mindre klimabelastende videoovervågning er. Vores tekniske sikkerhedsekspert, Danny Egedahl Nordentoft, fortæller om videoovervågning, og hvilke fordele der er ved at bruge solceller som energikilde.

360 graders sikkerhedsløsning 

Vores TV-overvågning på solceller kan være en del af et større sikkerhedsset-up, som vi designer ud fra dine behov. Den kan inkludere alt fra tyverialarmer og sikkerhedsteknologi til patruljevagter eller fastvagter. Det finder vi ud af i fællesskab. Du kan læse mere om løsningerne eller kontakte os her. Du kan også læse mere om vores andre løsninger.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede